logo

Malens snickeri i
Design & Hem!

Klicka på bilden för att se hela artikeln.

 

Om oss

Malens Snickeri har gamla, fina anor. Redan 1911 startade Hjalmar Nilsson en snickerirörelse i Ängelsbäck. Småningom kom sonen Hugo in i rörelsen och 1948 öppnade Hugo snickeriverkstad i Båstad. Hugo bildade 1977 aktiebolag tillsammans med sönerna Kurt och Jan och Malens Snickerifabrik Aktiebolag uppförde sin industrilokal där den ligger idag, invid Hallandsvägen på Malen i Båstad. Malens Snickeri har med åren blivit en välkänd samlingspunkt för många av bygdens hantverkare.

Under alla dessa år har Kurt och Jan och före dem Hjalmar och Hugo arbetat upp ett kvalitetsrykte och förtroende hos traktens byggare och övriga kunder och Malens Snickeri står sedan länge för kvalitet, flexibilitet och prisvärde.

Kurt och Jan har nu med ålderns rätt bestämt sig för att skicka stafettpinnen vidare till yngre krafter och valet har fallit på några företagare i Båstad som i form av OBEKA AB har förvärvat Malens Snickeri vid årsskiftet 2009-2010.

Idag är Anders Karlsson och Louise Edvall ägare av OBEKA AB. Vi känner att ett stort men samtidigt inspirerande ansvar ligger på våra axlar och tillsammans med Toru Shingai (platschef) och de andra finsnickarna i verkstaden ska vi göra vårt bästa för att föra de goda traditionerna vidare.

Produkter

Utekök & Utemiljö

Kontor

Möbler

Hyllor

Dörrar

Entré

Trappor

Fönster

Badrum

Bastu/SPA

Garderober & Skåp

Köksö

Kök

Vinkällare

Inspiration

galleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumb

Personal

Jenny

Tore

Carlos

Carl-Henrik

Ulf

Kontakta oss

 

Adress

Malens Snickeri AB
Hallandsvägen 28
269 36 Båstad

Telefon & e-post

Tel : +46 (0) 431 727 80
toru@malenssnickeri.se
louise@malenssnickeri.se